Deelgerechtjes
Deelplank met huisgemaakte paté’s (vege, vegan en vlees), een balleke, zuurtjes, huisgemaakte salades (vege), onze Herisemham gedroogd aan het Smidsevuur, Trappistenkaas (Orval en Westmalle) – Herbergkaas, …
Bordje Herisemham (voor max 2 personen)
20.00€
‘Charcuterieplank’ (4 pers.) met Herisemham gedroogd aan ons Smidsevuur
Trappistenkaas (Orval en Westmalle) – Herbergkaas – droge worst Cuvry
40.00€
Plankje (4 pers.) met Jeroen’s huisgerookte zalm ’10 uur koudgerookt op beukenhout’
40.00€
Voorgerechten
Kaaskroket old school
1 stuk | 2 stuks
9.00€ | 16.00€
Garnaalkroket
1 stuk | 2 stuks
11.00€ | 21.00€
Kaaskroket en garnaalkroket
20.00€
Jeroens huisgerookte zalm ’10 uur koudgerookt’
21.00€
Hoofdgerechten
Stoofvlees ‘Hoeve Cuvry’
met Trappist Orval, mayonnaise en frietjes
28.50€
Ballekes in getomateerd sausje
met Gueuze Girardin, bloemencouscous/frietjes
27.00€
Steak ‘Bleu Blanc Belge’, met frietjes
Patjottelands mager, smaakvol stukje vlees
28.00€
Entrecôte ‘Holstein’ met frietjes
Oude melkkoe uit Nederland, gemarbeld stukje vlees, sappig en smaakvol
39.00€
Chateaubriand ‘Bleu Blanc Belge’ met frietjes – per 2 pers.
Patjottelands smaakvol stukje vlees
34.00€
p.p.
Cote à l’os ‘Bleu Blanc Belge’ met frietjes – per 2 pers.
Patjottelands smaakvol stukje vlees
46.00€
p.p.
Sausjes
Champignonsaus met La Trappe Quadruppel
6.50€
Bear’Ness’ met Belgoo bloemekei bier
5.00€
Chefsaus lambiek girardin Vleesjus Peper
6.50€
Champignonsaus met La Trappe Quadruppel
6.50€
Bear’Ness’ met Belgoo bloemekei bier
5.00€
Chefsaus lambiek girardin Vleesjus Peper
6.50€
Slaatjes
Slaatje voor bij je gerechtje
5.00€
Extra huisgemaakte mayonnaise
2.50€
Witloofslaatje
6.50€
Vlees
Vleessuggestie (zie suggestie bord)
DAGPRIJS
Lekker Vegetarisch
Vegetarische suggestie met inspiratie van de Chef (zie suggestie bord)
DAGPRIJS
Groenteballekes getomateerde geuzesaus Girardin met bloemencouscous of frieten
27.00€
Vis
Vispannetje a la florentine
grondwitloof-koolvis-huisgerookte zalm-kaassausje-kroketten