Deelgerechtjes

Deelplank met huisgemaakte paté’s (vege, vegan en vlees), een balleke, zuurtjes, huisgemaakte salades (vege), onze Herisemham gedroogd aan het Smidsevuur, Trappistenkaas (Orval en Westmalle) – Herbergkaas, …

Kleine deelplank (voor max 4 personen)

40.00€

Grote deelplank (voor max 8 personen)

60.00€

Plankje (4 pers.) met Herisemham gedroogd aan ons Smidsevuur
Trappistenkaas (Orval en Westmalle) – Herbergkaas – droge worst Cuvry

30.00€

Plankje (4 pers.) met Jeroen’s huisgerookte zalm ’10 uur koudgerookt op beukenhout’

30.00€

Voorgerechten

zie suggestiebord

Hoofdgerechten

Stoofvlees ‘Hoeve Cuvry’ Rundsvlees

met Trappist Orval, slaatje, mayonnaise en frieten

26.50€

Ballekes in getomateerd geuzesaus

met Girardin met slaatje, bloemencouscous/frieten

26.50€

Steak ‘Hof te Berchemveld’ Bleu Blanc Belge, met slaatje en frieten

Patjottelands mager, smaakvol stukje vlees

27.00€

Entrecôte ‘Holstein’ met slaatje en frieten

Oude melkkoe uit Nederland, gemarbeld stukje vlees, sappig en smaakvol

36.00€

Cote à l’os ‘Hof te Berchemveld’ Bleu Blanc Belge met slaatje en frieten – per 2 pers.

Mooiste en malste stuk van het rund, mager vlees, runderhaas

46.00€
p.p.

Sausjes

Champignonsaus met La Trappe Quadruppel

6.50€

Bear’Ness’ met Belgoo bloemekei bier

5.00€

Gorgonzolasaus Herberg bruin

5.00€

Hofmeesterboter beurre maître d’hôtel

4.00€

Nostalgie met geuze girardin en peperbolletjes

5.00€

Peperroomsaus met geuze girardin

5.00€

Chefsaus lambiek girardin Vleesjus Peper

5.00€

Vlees

Vleessuggestie (zie suggestie bord)

DAGPRIJS

Lekker Vegetarisch

Vegetarische suggestie met inspiratie van de Chef (zie suggestie bord)

DAGPRIJS

Groenteballekes getomateerde geuzesaus Girardin met bloemencouscous of frieten

26.50€

Vis

Vissuggestie (zie suggestie bord)

DAGPRIJS